enda

Lars Schou

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mysteriet om Tycho Brahes død 2012 Fotograf Tv-dokumentar
De sårede 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Specialisterne 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Diplomatiets fortrop 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Hotel Copenhagen 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Valomanden 2001 Foto Tv-dokumentar
En minister krydser sit spor 2000 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Manden på bjerget 1995 Foto Tv-dokumentar
Eliten 1993 Foto Tv-dokumentar
I skyggen af en far 1991 Foto Tv-dokumentar
Blandt tusind ansigter 1990 Foto Tv-dokumentar
Aage Remfeldt - et portræt 1982 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.