enda

Lars Skovgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykkelige Jim 1993 Klip DK/Kort fiktion
Obduktionen 1991 Klip DK/Kort fiktion
Europa 1991 Synkronisering DK/Spillefilm
Springflod 1990 Lyd DK/Spillefilm
Christian 1989 B-tonemester DK/Spillefilm
Isolde 1989 Lydmix, Dubbing DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Synkronisering DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Klippeassistent, Toneassistent DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Toneassistent DK/Spillefilm
Rover 1985 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.