enda

Lars Viggo Høyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Exit non-stop 1998 Supervisor DK/Kort fiktion
Energi som leg 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tre blink mod vest 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rejse i det indre univers 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kvindernes kamp for organisering og ligeløn 1991 Tonemester DK/Dokumentarfilm
1700 meter fra fremtiden 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sirup 1990 Lyd DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighed på bumpet vej 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Vi ses måske 1989 Lyd DK/Kort fiktion
At leve i en tid 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
En afgrund af frihed 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Fiskevenner 1988 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.