enda

Lars W. Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lili møder en dum unge 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili bliver vred 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili 2015 Mastering Fiktionsserie
Lili børster tænder 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili elsker mad 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili holder fest 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili kender alle farver 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili får besøg 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Lili er vild med gaver 2015 Mastering DK/Kort fiktion
Det regner med frikadeller 2 2013 Indspilningsleder (dansk version) U/Spillefilm
Biler 2 2011 Dialogindspilning U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Indspilningstekniker (dansk version) U/Spillefilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Dubbing-tekniker (dansk version) U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Dubbing-tekniker (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.