enda

Per Larsen

(1920 – 2016)

John Per Axel Larsen var skuespiller i provinsen. Han fik sin instruktørdebut i radioen med en kabaret i 1945. Via reklamebranchen kom han til reklamefilm og blev siden selvstændig kortfilmproducent.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Herlev vor by 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gødning 1987 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Focus på Herlev 1984 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kommunen der skiftede ansigt 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Seks i køkkenet 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Øen 1967 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Børnevenskabsby Gladsaxe 1967 1967 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Der var engang to landsbyer 1966 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hovedstaden 1962 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Tårnby 1959 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.