enda

Lasse Björne

(1926 – )

Svensk fotograf. Født Lars-Göran Björne, 23/1 1926. Er også krediteret som Lars Björne.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trods alt 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Drengen i træet 1988 Foto U/Kort fiktion
Ærter og knurhår 1986 Foto U/Spillefilm
Dødgo'e venner 1985 Foto U/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Foto DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Foto DK/Spillefilm
Fidusen 1977 Foto U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Foto U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Foto U/Spillefilm
Dværgen 1974 Foto DK/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Foto U/Spillefilm
Skrækken har 1000 øjne 1971 Foto U/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Foto DK/Spillefilm
Ih, det var dog den stiveste 1970 Foto U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Foto U/Spillefilm
Bamse 1968 Foto U/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Foto DK/Spillefilm
Hugo og Josefine 1967 Foto U/Spillefilm
Utro 1966 Foto DK/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Foto U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.