enda

Lasse Bjørnvad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borgen 3 2013 Regi Tv-serie
Borgen 2 2011 Regi Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Regi Tv-serie
Osman og Jeppe 2009 Rekvisitør Tv-serie
Camping 2009 Regi DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Om natten 2007 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Rekvisitør Tv-serie
Jeg er bare den logerende 2005 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Maskør, Maskør DK/Kort fiktion
Switching 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Gabriels ord 2002 Hospital Orderly DK/Kort fiktion
Hjerteafdelingen 2002 Rekvisitør Tv-serie
Hotellet 2000 Regi Tv-serie
To mand i en sofa 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.