enda

Lasse Guldberg Kamper

(2000 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit 50/50 liv 2016 Victor Tv-serie
Otto er et næsehorn 2013 Topper DK/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Peter U/Spillefilm
Min søsters børn i Afrika 2013 Michael DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Michael DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Lillebror DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Kim DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Michael DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Lillebror/Karlas halvbror DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Casper DK/Kort fiktion
Osman og Jeppe 2009 Boris Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.