enda

Lasse Jensen

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
At forråde virkeligheden 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hempel - a Global Entrepreneur 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
At skrive eller dø 2006 Produktion, Stills DK/Dokumentarfilm
Det sidste barn 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
FC Barcelona Confidential 2004 Stemme DK/Dokumentarfilm
Diplomatiets fortrop 2004 Stemme DK/Dokumentarfilm
Korrespondenten 2004 Produktion, Stills DK/Dokumentarfilm
Mand mod hest 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Jesus Christ Airlines 2001 Instruktion, Manus, Produktion, Stills, Fortæller DK/Dokumentarfilm
To må man være 2001 Produktion DK/Dokumentarfilm
Skæbnebilledet 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Fattigdommen - kimen til katastrofen 1976 Speaker U/Dokumentarfilm
Fejlernæringen - den skjulte dræber 1976 Speaker U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Jesus Christ Airlines
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.