enda

Lasse Kyed Rasmussen

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Storyline, Episodeforfatter Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Manuskript Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Manuskriptforfatter Tv-serie
First Movers 2013 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 Personlig assistent (Christoffer Boe) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.