enda

Lasse Lindsteen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Au pair 2010 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Andre mennesker 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Besøget 2008 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Ingrid, Palle og lydene 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.