enda

Lasse Østerhaab Mogensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Natten 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bardo 2011 Fotograf, Belyser, Colorgrading DK/Eksperimentalfilm
(...) 2010 Fotograf, Belyser DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.