enda

Lasse Rimmer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den lille grå traktor Fergie 2016 Gokke U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Aynsley U/Spillefilm
Hr. Peabody & Sherman 2014 Hr. Peabody U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Charles Darwin U/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Kong Frederik DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Johannes DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 TV journalist & Gerd DK/Spillefilm
Robotter 2005 Crank U/Spillefilm
Klovn 2005 Lasse Tv-serie
Rembrandt 2003 Jeopardyvært DK/Spillefilm
Kissmeyer basic 2001 Medvirkende Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Manus, Sig selv Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Medvirkende, Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.