enda

Lasse Ulander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spor i mørket 1997 Tonemester DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Lyd DK/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Lyd U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Lyd U/Spillefilm
Græsset synger 1981 Grip U/Spillefilm
Skrækken har 1000 øjne 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.