enda

Lau Lauritzen III

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i sneen 1954 Dreng på ski DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Carsten DK/Spillefilm
Jag älskar dig, Karlsson! 1947 Karlsson jr. U/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Lille Jensen DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 John Nielsens lille søn på billede DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.