enda

Laura Bach

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen siger farvel, men alle forsvinder 2019 Mona DK/Kort fiktion
En-to-tre-nu! 2016 Marianne (Jeppes mor) DK/Spillefilm
Nede under overfladen 2015 Mor DK/Kort fiktion
Upstart 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Den store prøve 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Gitte M. Nielsen Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Katrine Ries Jensen DK/Spillefilm
Aurum 2012 Nicola Kaufmann DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Katrine Ries Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Karoline, date 1 DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Nina DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Lisa DK/Spillefilm
Album 2008 Gertrud Wallin, 1989 Tv-serie
Grønne hjerter 2006 Cecilie DK/Spillefilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Gry DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.