enda

Laura Dern

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cold Pursuit 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Certain Women 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Wild 2014 Bobbi U/Spillefilm
Inland Empire 2007 Nikki/Sue U/Spillefilm
We don't live here anymore 2004 Terry Linden U/Spillefilm
Focus 2001 Gertrude Hart U/Spillefilm
October Sky 1999 Miss Riley U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Dr. Ellie Sattler U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Lula U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.