enda

Laura Linney

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miraklet på Hudsonfloden 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Holmes 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hyde Park on Hudson 2012 Daisy U/Spillefilm
The City of Your Final Destination 2009 Caroline U/Spillefilm
The Nanny Diaries 2007 Mrs. X U/Spillefilm
Bedrag 2007 Kate Burroughs U/Spillefilm
Jindabyne 2006 Claire U/Spillefilm
Besat 2005 Erin Bruner U/Spillefilm
Kinsey 2005 Clara McMillen U/Spillefilm
The Squid and the Whale 2005 Joan U/Spillefilm
P.S. 2004 Louise Harrington U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Constance Harraway U/Spillefilm
Mothman - Mørkets budbringer 2002 Connie Parker U/Spillefilm
You Can Count on Me - stol på mig 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Meryl U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Janet Venable U/Spillefilm
Congo 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.