enda

Laura Wilhelmi Ljungdalh

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lang historie kort 2015 Adams nye kæreste DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Mor DK/Kort fiktion
Tomatprincippet 2009 Rita DK/Kort fiktion
Sprækker 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Henning 2004 Mia DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.