enda

Lauren Shuler Donner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
X-Men: First Class 2011 Producer U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Producer U/Spillefilm
X-Men origins: Wolverine 2009 Producer U/Spillefilm
Biernes hemmelige liv 2009 Producer U/Spillefilm
She's the Man 2006 Produktion U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Producer U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktion U/Spillefilm
Timeline 2003 Produktion U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Producer U/Spillefilm
X-Men 2000 Producer U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Produktion U/Spillefilm
Befri Willy 2 1995 Producer U/Spillefilm
Dave 1993 Producer U/Spillefilm
Befri Willy 1993 Producer U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.