enda

Laurence Olivier

(1907 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bounty 1984 Medvirkende U/Spillefilm
The jazz singer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Første Kys 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Drengene fra Brasilien 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Gentleman-vagabonden 1975 fortæller U/Dokumentarfilm
Dobbeltspil 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Bunny Lake savnes 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Spartacus 1960 Medvirkende U/Spillefilm
The Devil's Disciple 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsen og korpigen 1957 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hamlet 1948 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Henrik V 1944 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Rebecca 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Stormfulde højder 1939 Medvirkende U/Spillefilm
As You Like It 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.