enda

Laurent Terzieff

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mælkevejen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Medea 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af en erotiker 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Elsk mig altid 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Forbudt kærlighed 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Kapo-håndlanger for SS 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde nat 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.