enda

Laurie MacDonald

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Men in Black 3 2012 Producer U/Spillefilm
Flight 2012 Producer U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Producer U/Spillefilm
The uninvited 2009 Producer U/Spillefilm
The The Burning Plain 2008 Producer U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Producer U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Produktion U/Spillefilm
Just like heaven 2005 Produktion U/Spillefilm
Legenden om Zorro 2005 Produktion U/Spillefilm
Terminalen 2004 Produktion U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Produktion U/Spillefilm
The Ring 2002 Produktion U/Spillefilm
Gladiator 2000 Executive producer U/Spillefilm
Men in Black 1997 Producer U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Producer U/Spillefilm
Amistad 1997 Executive producer U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.