enda

Lavard Friisholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Johannes Larsen 1957 Dirigent DK/Dokumentarfilm
En østjysk købstad 1957 Dirigent DK/Dokumentarfilm
J.F. Willumsen 1951 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Polens børn 1948 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Danske kunstskatte til England 1948 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Op med lille Martha 1946 Dirigent DK/Spillefilm
Donor 47 1945 Kapelmester DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.