enda

Lawrence Bender

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safe 2012 Producer U/Spillefilm
Inglourious Basterds 2009 Producer U/Spillefilm
Killshot 2008 Producer U/Spillefilm
En ubekvem sandhed 2006 Produktion U/Dokumentarfilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Produktion U/Spillefilm
Uskyldige stemmer 2004 Produktion U/Spillefilm
Kill Bill - Volume 1 2003 Produktion U/Spillefilm
The Mexican 2001 Produktion U/Spillefilm
Anna og kongen 1999 Produktion U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Producer U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Producer U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Producer U/Spillefilm
Four rooms 1995 Producer U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Producer U/Spillefilm
Fresh 1994 Producer U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.