enda

Lawrence G. Paull

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sgt. Bilko 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Født igår 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blade Runner - The Directors Cut 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Herretur 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blue heat 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Harlem nights 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dr. Detroit 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.