enda

Lawrence Gordon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Watchmen 2009 Producer U/Spillefilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Producer U/Spillefilm
Hellboy 2004 Produktion U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Produktion U/Spillefilm
K-PAX 2001 Produktion U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Produktion U/Spillefilm
Event horizon 1997 Producer U/Spillefilm
Waterworld 1995 Producer U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Producer U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Producer U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Producer U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Producer U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Producer U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Producer U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Producer U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Producer U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Producer U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Producer U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Producer U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Producer U/Spillefilm
Av min arv 1985 Producer U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Producer U/Spillefilm
48 timer 1982 Producent U/Spillefilm
Jekyll og Hyde får en på frakken 1982 Producent U/Spillefilm
Far på færde 1981 Producent U/Spillefilm
En afgang med knald i 1978 Produktion U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 Producer U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.