enda

Lawrence Kasdan

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dreamcatcher 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Mumford 1999 Instruktion
Jedi ridderen vender tilbage 1997 Manus U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Manus U/Spillefilm
French kiss 1995 Instruktion U/Spillefilm
Wyatt Earp 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bodyguard 1992 Manus, Producer U/Spillefilm
Grand Canyon - I storbyens hjerte 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
I Love You To Death 1990 Instruktion
Turist ved et tilfælde 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Silverado 1985 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Manus U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Manus U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Manus U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.