enda

Lawrence Sher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tømmermænd tur-retur 2013 Foto U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Foto U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Foto U/Spillefilm
Paul 2011 Foto U/Spillefilm
Due date 2010 Foto U/Spillefilm
I Love You, Man 2009 Foto U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Foto U/Spillefilm
Min brors kæreste 2007 Foto U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Foto U/Spillefilm
Garden State 2004 Foto U/Spillefilm
Kissing Jessica 2001 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.