enda

Lawrence Turman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The river wild 1994 Producer U/Spillefilm
The getaway 1994 Producer U/Spillefilm
Nr. 5 lever stadig 1988 Produktion U/Spillefilm
Byens hurtigste strømere! 1986 Producer U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Producer U/Spillefilm
Signal fra en morder 1985 Producer U/Spillefilm
Det 11. bud 1984 Produktion U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Producent U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Produktion U/Spillefilm
Det store hvide håb 1970 Produktion U/Spillefilm
Fidusmageren 1967 Produktion U/Spillefilm
Fagre voksne verden 1967 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.