enda

Lazar Ristovski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En midvinternats drøm 2004 Lazar, Produktion U/Spillefilm
Falling in the Paradise 2004 Medvirkende U/Spillefilm
A Small World 2003 Medvirkende U/Spillefilm
Boomerang 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Underground 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Byzantine Blue 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.