enda

Léa Seydoux

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kursk 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Spectre 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Adèles liv - kapitel 1 & 2 2013 Emma U/Spillefilm
Grand Central 2013 Karole U/Spillefilm
Drengen fra bjerget 2012 Louise U/Spillefilm
Miraklet i Lourdes 2010 Maria U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.