enda

Lea Thompson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tilbage til fremtiden del II 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Howard - helten over alle helte 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.