enda

Lee Garmes

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Poker i Dodge city 1966 Foto U/Spillefilm
Den korte lykke 1956 Foto U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Foto U/Spillefilm
Fanget 1949 Foto U/Spillefilm
Alle tiders helt 1947 Foto U/Spillefilm
Junglebogen 1942 Foto U/Spillefilm
Borte med blæsten 1939 Foto U/Spillefilm
Scarface 1932 Foto U/Spillefilm
Shanghai Express 1932 Foto U/Spillefilm
Kæmpende karavaner 1931 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.