enda

Lee Haxall

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Incredible Burt Wonderstone 2013 Klipper U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Klip U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Klip U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Klip U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Klip U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.