enda

Lee Percy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Carrie 2013 Klip U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Klip U/Spillefilm
A home at the end of the world 2004 Klip U/Spillefilm
Maria full of grace 2004 Klip U/Spillefilm
A love song for Bobby Long 2004 Klip U/Spillefilm
Murder By Numbers 2002 Klip U/Spillefilm
The Believer 2001 Klip U/Spillefilm
Boys don't cry 1999 Klip U/Spillefilm
54 1998 Klip U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Klip U/Spillefilm
Før og efter 1996 Klip U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Klip U/Spillefilm
Enlig pige søger 1992 Klip U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Klip U/Spillefilm
Blue steel 1989 Klip U/Spillefilm
Slam dance 1987 Klip U/Spillefilm
Edderkoppekvindens kys 1985 Klip U/Spillefilm
Re-animator 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.