enda

Lee Remick

(1935 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Han skal leve! 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Europæerne 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den mand er farlig 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Tegnet 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det bare røveri 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand skal myrdes 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Detektiven 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Stemmen i mørket 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Hektiske dage 1962 Kirsten U/Spillefilm
Et mords analyse 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.