enda

Lee Smith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elysium 2013 Klip U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Klip U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Klip U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Klip U/Spillefilm
Inception 2010 Klip U/Spillefilm
The Way Back 2010 Klip U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Klip U/Spillefilm
The Prestige 2006 Klip U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Klip U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Klip U/Spillefilm
Buffalo Soldiers 2001 Klip U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Klip U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Klip U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Klip U/Spillefilm
Green card 1990 Klip U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Klip U/Spillefilm
Lev farligt 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.