enda

Lee van Cleef

(1925 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlig hævn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Døden vejer 16 tons 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Kodenavn: De vilde gæs 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd uden nåde 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den blodige bande 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sabata vender tilbage 1971 Sabata U/Spillefilm
Sabata - dræberen 1969 Sabata U/Spillefilm
Døden til hest 1969 Ryan U/Spillefilm
Hvem trækker først? 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Sentenza U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.