enda

Leif Andrée

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Weekendfar 2013 Hasse Hallstrøm DK/Kort fiktion
Nobels testamente 2012 Spiken U/Spillefilm
En plads i solen 2012 Spiken U/Spillefilm
Livstid 2012 Spiken U/Spillefilm
Røde ulv 2012 Spiken U/Spillefilm
Studio Sex 2012 Spiken U/Spillefilm
Prime Time 2012 Spiken U/Spillefilm
Äideistä parhain 2005 Gunnar U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Politikommisær DK/Spillefilm
Bror min 2002 Medvirkende U/Kort fiktion
Æg 1995 Konrad U/Spillefilm
Sommeren 1995 Erik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.