enda

Leif Bendt Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen de kaldte Kylling 1997 Fotografassistent Tv-serie
Y's fantom farmor 1996 Assistent Tv-serie
Container Conrad 1996 Lydassistent Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Belyser Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Belysningsassistent Tv-serie
Landsbyen 1991 Belysningsmester Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Belysningsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.