enda

Leif Erlsboe

(1943 – 2000)

Leif Leonhardsen Erlsboe, dansk-norsk regissør og filmarbejder, var i årene 1965 til 1967 gift med skuespillerinden Birte Lundsgaard.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lars i porten 1984 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Olsen-banden tar gull 1972 Klip U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry 1970 Klip U/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Klip U/Spillefilm
Livredder 1967 Klip DK/Kort fiktion
Prinsessen rejser 1967 Klip, Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
2-1 1966 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Rytmer i Tivoli 1965 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Slå først Frede 1965 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.