enda

Leif Feilberg

(1930 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flugten 1973 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Produktionschef DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Produktionschef DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Produktionschef DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Producer DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tine 1964 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.