enda

Leif Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sønnen fra Vingården 1975 Stillfotograf, Fotografassistent DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Fotografassistent DK/Spillefilm
Anderledes erindringer 1973 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Assistent DK/Dokumentarfilm
Manden i Spejlet 1972 Foto DK/Kort fiktion
Operation Kirsebærsten 1972 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Nadveren 1971 Foto DK/Eksperimentalfilm
I morgen, min elskede 1971 Foto DK/Spillefilm
Glassplinten 1969 Kameraoperatør Tv-film
Den gale dansker 1969 Assistent DK/Spillefilm
Asta Nielsen 1968 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Ofelias blomster 1968 Fotografassistent DK/Eksperimentalfilm
Trommen 1968 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Choices Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.