enda

Leif Hedager

(1927 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fæhår & Harzen 1995 Produktionsdesign Tv-serie
Slaget på tasken 1993 Produktionsdesign Tv-film
En succes 1993 Produktionsdesign Tv-film
Interview 1992 Produktionsdesign Tv-film
Kirsebærhaven 89 1990 Produktionsdesign Tv-serie
Børn 1982 Produktionsdesign Tv-serie
En kærlighedshistorie fra provinsen 1982 Produktionsdesign Tv-film
Opbrud inden døre 1982 Produktionsdesign Tv-film
Du er smuk - jeg elsker dig 1981 Produktionsdesign Tv-film
Uvejr 1980 Produktionsdesign Tv-film
Tre søstre 1977 Produktionsdesign Tv-film
En landsbydegns dagbog 1975 Scenograf Tv-film
70'ernes folk 1975 Scenograf Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Produktionsdesign Tv-film
Et dukkehjem 1974 Produktionsdesign Tv-film
Snart dages det brødre 1974 Produktionsdesign Tv-film
Båndet 1973 Produktionsdesign Tv-film
Jap 1973 Produktionsdesign Tv-film
Apollon fra Bellac 1973 Produktionsdesign Tv-film
Erasmus Montanus 1973 Produktionsdesign Tv-film
Livsens ondskab 1972 Produktionsdesign Tv-serie
Solens børn 1972 Produktionsdesign Tv-film
Den afdøde 1971 Produktionsdesign Tv-film
Onkel Vanja 1971 Produktionsdesign Tv-film
Cayennepeber 1971 Produktionsdesign Tv-film
Viceværten 1971 Produktionsdesign Tv-film
Arseniktimen 1970 Produktionsdesign Tv-film
Udviklinger 1970 Produktionsdesign Tv-film
Vor by 1970 Produktionsdesign Tv-film
Oktoberdage 1970 Scenograf DK/Spillefilm
Karrig niding 1969 Produktionsdesign Tv-film
Woyzeck 1968 Produktionsdesign Tv-film
En nat i Roskilde 1968 Produktionsdesign Tv-film
Billet til Månen 1967 Produktionsdesign Tv-film
Don Cristobal og Rosita 1967 Produktionsdesign, Dukkedesign Tv-film
Kom frit frem 1966 Produktionsdesign Tv-film
I stykker 1966 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.