enda

Leif Panduro

(1923 – 1977)

Dansk forfatter og dramatiker til film, teater og tv.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Strandvaskeren 1978 Manus Tv-serie
Louises hus 1977 Manus Tv-film
Spøgelsestoget 1976 Manus, Medvirkende DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Manus Tv-serie
Anne og Paul 1975 Manus Tv-film
Bertram og Lisa 1975 Manus Tv-film
Et dukkehjem 1974 Manus Tv-film
I Adams verden 1973 Manus Tv-film
Hjemme hos William 1971 Manus Tv-film
Søndagen og Benny 1971 Manus Tv-film
Rundt om Selma 1971 Manus Tv-film
Oktoberdage 1970 Manus DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Manus Tv-serie
Huset på Christianshavn 1970 Manus Tv-serie
Bella 1970 Manus Tv-film
Et godt liv 1970 Manus Tv-film
Kys til højre og venstre 1969 Manus DK/Spillefilm
Farvel Thomas 1968 Manus Tv-film
Ka' De li' østers? 1967 Manus Tv-serie
Naboerne 1966 Manus DK/Spillefilm
Farfar til hest 1966 Manus Tv-film
I stykker 1966 Manus Tv-film
Dannevirkenatten 1964 Manus Tv-film
Hvad med os? 1963 Manus DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Manus DK/Spillefilm
En af dagene 1963 Manus Tv-film
Harry og kammertjeneren 1961 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.