enda

Leif Trier Mønsted

(1931 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Himmel og helvede 1988 2. mand DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Tjener DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Prangeren DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Troubadouren 1977 Scenefunktionær Tv-film
Hærværk 1977 Flyttemand DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Direktør DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Minister 1 DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 En tjener DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den lige vej 1970 Produktion DK/Kort fiktion
Morten 1970 Produktion DK/Kort fiktion
Ang.: Lone 1970 Kvaksalver DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Vækkelsesprædikant DK/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Bartender, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nille 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det er så synd for farmand 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Corny 1967 Assistent II, Producent DK/Eksperimentalfilm
Ka' De li' østers? 1967 Producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.