enda

Leif Westerlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Lyddesign U/Kort fiktion
Ville og Vilde Kanin 2006 Lyd U/Kort fiktion
Som i himlen 2004 Foley artist U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Lyd U/Spillefilm
Fluesuppen 1999 Lyd U/Kort fiktion
Stjernesøstre 1999 Lyd U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Dialogklipper U/Spillefilm
Ørnen der havde højdeskræk 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Sommeren 1995 Lydklipper U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Lyd U/Spillefilm
Binke kan ikke flyve 1992 Lyd U/Kort fiktion
Bag jalousien 1984 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.