enda

Leigh Harline

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Warlock - Den lovløse by 1959 Musik U/Spillefilm
Manden fra Vesten 1958 Musik U/Spillefilm
Skæbnefloden 1954 Musik U/Spillefilm
Susan sov her 1954 Musik U/Spillefilm
Lommetyven 1953 Musik U/Spillefilm
Panik i banken 1952 Musik U/Spillefilm
Fælde for en spiller 1951 Musik U/Spillefilm
Klokkerne ringer for dig 1948 Musik U/Spillefilm
De lever om natten 1948 Musik U/Spillefilm
Drengen med det grønne hår 1948 Musik U/Spillefilm
Jims ønskehus 1948 Musik U/Spillefilm
Jeg så ham først 1947 Musik U/Spillefilm
Jitterbugs 1943 Musik U/Spillefilm
Nazisterne går til angreb 1943 Musik U/Dokumentarfilm
Orchestra Wives 1942 Musik U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Musik U/Dokumentarfilm
Troldmandens kuffert 1941 Musik U/Kort fiktion
Pinocchio 1940 Musik U/Spillefilm
Snehvide og de syv dværge 1937 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.