enda

Len Blum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Pink Panther 2006 Manus U/Spillefilm
Over hækken 2006 Manus U/Spillefilm
Private Parts 1997 Manus U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Manus U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Manus U/Spillefilm
Heavy metal 1981 Manus U/Spillefilm
Røven af 4. division 1981 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.